Majka pravila bludničke žurke sa maloletnicima: Napijala ih, prisiljavala na intimne odnose, a tu je bio i njen sin
Parti mama, Foto: Ada County Sheriff's Office

užas

Majka pravila bludničke žurke sa maloletnicima: Napijala ih, prisiljavala na intimne odnose, a tu je bio i njen sin

Naime, Šenon je u maloletnike ubrojala i svog sina (15), a optužena je za 39- slučaja u vezi sa različitim oblicima zlostavljanja dece.

Objavljeno:

Šenon O'Konor, svetu poznatija kao "parti mama", optužena je za organizovanje žurki na kojima je bludničila sa maloletnicima i, navodno podsticala iste da napadaju i zlostavljaju mlade devojke.

Naime, Šenon je u maloletnike ubrojala i svog sina (15), a optužena je za 39- slučaja u vezi sa različitim oblicima zlostavljanja dece.

Prošle godine, Okružno tužilaštvo Santa Klare na Šenoninom mobilnom telefonu, nakon forenzičke pretrage, navodno je otkrilo sumnjive poruke i internet pretrage u vezi sa tim za šta sve može da bude krivično gonjena - počevši od zakona koji se odnosi na davanje alkohola maloletnicima pa do toga kakva joj kazna sleduje ukoliko promeni prebivalište usred istrage.

Istražitelji su takođe pronašli i pretrage koje se tiču seksualizacije dece, kao i video snimke preuzete sa raznih društvenih mreža, a na kojima su maloletne devojke oskudno i izazovno obučene.

Maloletničke tajne žurke

Dok pre tri godine nije optužena za 39 krivičnih dela, među kojima su zlostavljanje dece, seksualni napad i davanje alkohola maloletnicima, Šenon je od početka 2020. godine organizovala nekoliko žurki u jednoj iznajmljenoj vikendici, pritom vršeći pritisak na maloletnike da sve to drže u tajnosti.

Na žurkama su uglavnom prisustvovala deca od 14 i 15 godina, a mnogi od njih su se na tim okupljanjima prvi put napili i imali seksualne odnose, prenosi Njujork post.

"Deca su umela i da preteraju, pa da povraćaju, pa čak se i onesveste od prevelike količine alkohola. Bilo je potrebno mnogo hrabrosti kod te dece da je raskrinkaju i izađu u javnost kako bi podelili ove uznemirujuće sadržaje. Kao roditelj sam šokiran, a kao tužilac odgovoran sam da ovakve osobe koje ugrožavaju decu privedem licu pravde," naveo je tužilac Džef Rozen u saopštenju.

Takođe je navedeno da je ona bila jedina odrasla osoba na tim žurkama, kao i da je ohrabrivala decu da vrše intimne radnje jedni sa drugima, od kojih mnogi to nisu želeli uopšte.

Protiv nje na suđenju je svedočilo 17 osoba, a neki su čak tvrdili da je ucenjivala devojčicu (14) da će prošititi lažne glasine o njoj, kao i da je dečaku (14) tutnula kondom u ruke i ugurala ga u sobu u kojoj je ležala besvesno pijana maloletnica (15).

Na suđenju Šenon se izjasnila da nije kriva, kao i da je svaka seksualna aktivnost na njenoj vikendici bila potpuno voljna i pod pristankom.

U maju 2022. godine sud je O'Konorovoj ponudio sporazum o priznanju krivice, kaznu od 17 godina i četiri meseca zatvora, ali pod uslovom da povuče svoju izjavu da je nevina. Međutim, Šenon je odbila da promeni svoj iskaz.

U međuvremenu je optužena i za prevaru u iznosu od 120.000 dolara neovlašćenih troškova na kreditnoj kartici firme u kojoj je radila.

Bonus video:

20:11

POPODNEVNI DNEVNIK 06.09.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.